A megbízás menete

 

Online megbízás:

Ha Önnek az a megfelelőbb, akár személyes találkozásra sincs szükség ahhoz, hogy az egyes szöveggondozási megbízásokat elvégezzem.

Ön elküldi az érintett anyagot e-mailben a Zsuzsa.Tubakos@exactus.hu címre, Word formátumú fájl-mellékletként (de semmiképp sem szkennelt, *pdf vagy képformátumú dokumentumként) csatolva.

Az e-mail szövegében megadja a következő adatait:

  • Név / cég neve:
  • Lakcím / telephely címe:
  • Számlázási cím:
  • Adószám / adóazonosító jel:
  • A szöveg jellege: magán / hivatalos / céges
  • A sürgősség foka: átlagos / kiemelten sürgős
  • Az Ön személyes elérhetőségei:  mobilszám, e-mail cím

Én elvégzem a kért szöveggondozást, igény szerint korrektúra-funkcióval jelölten is (tehát Ön látni fogja, hol mit mire módosítottam a szövegben) vagy csak anélkül, a letisztázott formájában.

A munka elvégzése után e-mailben megírom Önnek az adott teljesítés munkadíját, és a kölcsönös garancia biztosítékaként a fizetés előtt én a kész, korrektúrázott szöveget képfájlként küldöm meg Önnek. Ez a verzió nyilván csak arra alkalmas, hogy Ön még a fizetés előtt lássa, elvégeztem a feladatot (és milyen minőségben), de az általam javított szöveggel ilyen formátumban természetesen még nem tud dolgozni.

Ön ezután a megjelölt bankszámlaszámra fizet. Az összegnek a bankszámlára történő beérkezésekor azonnal küldöm Word fájl-mellékletként is a korrektúrázott szöveget.

Személyes megbízás:

Természetesen mód van arra is, hogy a digitális adathordozón a munkát személyesen adja és vegye át, illetve szakmai konzultációt kérjen. Erre azonban csak Dunaharasztin van mód, előzetes telefonos egyeztetést követően, egyelőre általában csak 17 óra után vagy hétvégén.
Kérem, hogy erre vonatkozó igényét jelezze a   Zsuzsa.Tubakos@exactus.hu címen vagy a 06-70-3198205 mobilszámon.

Ez esetben a fizetés is személyesen, készpénzben történik, és szükség esetén a számlaadás is akkor valósul meg.